24x7 verbonden.

Dat vereist natuurlijk wel
enige zelfdiscipline . . .

Deel je belevenissen!

Overal verbonden!
Stabiel. Veilig. Onbegrensd.

Overal verbonden!
Stabiel. Veilig. Onbegrensd.

Bestandje vergeten?
Geen punt. Gewoon even ophalen van de server.

Waar je ook bent.

Overal verbonden!

(Niet voor iedereen altijd een zegen...)

Overal verbonden!

(Niet altijd voor iedereen een zegen...)

Nederland groeit. Dus onze netwerken ook.

Nederland groeit. Dus onze netwerken ook.

De wereld verandert voortdurend.
Wees erbij. Blijf op de hoogte.

Zorg dat je verbonden bent. Overal. Altijd.

Where do you want
to go today?

Gelukkig is onze WiFi nooit op . . .

Gelukkig is onze WiFi nooit op . . .

Het zal je maar overkomen in de 21e eeuw,
geen bereik . . .

Bij ons hangt verbondenheid niet aan (zijden) draadjes;
we werken uitsluitend met robuuste access points.

Het zal je maar overkomen in de 21e eeuw,
geen bereik . . .

Bij ons hangt verbondenheid niet aan (zijden) draadjes;
we werken uitsluitend met robuuste access points.

Het zal je maar overkomen in de 21e eeuw,
geen bereik . . .

Bij ons hangt verbondenheid niet aan (zijden) draadjes;
we werken uitsluitend met robuuste access points.

We nemen onze clientèle serieus! (Ook als die minderjarig is.)

Je zou bijna vergeten dat er ook
nog techniek bij komt kijken.

Je zou bijna vergeten dat er ook nog
techniek bij komt kijken.

En dát is nou precies onze bedoeling . . .

Verbind jouw wereld
met slimme mobiliteit.

Verbind jouw wereld
met slimme mobiliteit.

Tijden veranderen . . .

Onze expertise


Mobile First Networks  
Gebruikers willen maar één ding: draadloos verbonden zijn. Met alle voordelen van een bekabeld netwerk binnen handbereik. Letterlijk. Dat vraag nogal wat van de inrichting van je netwerk. Om serieus mee te kunnen in de toenemende vraag is het evident dat je je netwerk volledig volgens het mobile first networks principe inricht. Concreet betekent dit dat je een intelligente, robuuste wired infrastructuur voor je draadloze omgeving bouwt. Een infrastructuur die in staat is mee te groeien. Zie het als het hart van je netwerk. Laat kostenbesparing hierin niet de grootste overweging zijn, omdat het netwerk de wifi-infrastructuur aan de achterkant dient te voorzien van voldoende bandbreedte voor mobiele apparaten. Apparaten die met hun applicaties alsmaar om meer bandbreedte vragen.

De kern: Mobility  Een breed begrip. Intern versus extern. Bedraad versus onbedraad. Open versus gesloten. Onze specialisatie behelst nogal wat. Soepele, veilige en vlotte datacommunicatie vraagt om doordachte netwerktechnologie en wij realiseren dit met de oplossingen van HPE Aruba. 

De realiteit  Een almaar groeiende informatiestroom, streaming van audio en video in steeds hogere kwaliteit, domotica-toepassingen, single sign-on, e-learning, geavanceerdere betalingssystemen, live meekijken, wayfinding, analytics, meer controle… En, alles moet snel, veilig en vanaf elke plek met elk device. En dan ook nog 24/7. Liefst via een stabiele, schaalbare (netwerk)infrastructuur. Een goed netwerk is in feite maar de helft van de oplossing. Uiteindelijk gaat het om functionaliteit. En die ontstaat pas wanneer je ijzersterke toepassingen via dat netwerk beschikbaar maakt. Toepassingen met meerwaarde. Deze slimme toepassingen (apps) maken gerichte communicatie met gebruikers mogelijk via een smartphone of tablet. Location based services (lbs) voegen in dat verband een nieuwe dimensie toe aan de wijze van communiceren, door inzet van gerichte interacties met personen. Denk aan intelligente apps die, zodra een persoon een gebouw binnengaat, automatisch een bericht sturen waarin de persoon wordt verwelkomd met een interactieve gids. Deze gids vertelt de persoon waar hij zich bevindt en hoe hij door het gebouw kan navigeren om, de vergaderzaal, bibliotheek of gewoon het dichtstbijzijnde toilet te bereiken. Of om inzicht te geven in de vrije werkplekken. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit zetten we beacons, sensors en/of WiFi in. Onze expertise? AirWave, ClearPass en Meridian. Oplossingen die ook prima ingezet kunnen worden in bijvoorbeeld een Cisco of Aerohive omgeving.

ICT-landschap verandert razendsnel  De traditionele desktops worden meer en meer verdreven door mobiele apparaten die altijd en overal draadloos toegang vereisen op het netwerk. Liefst probleemloos uiteraard. En dan is er nog de inmiddels overbekende cloud. En wat te denken van het Internet Of Things?

Deze ontwikkelingen stellen niet alleen nieuwe eisen aan de inrichting en de technische specificaties van een netwerk, maar brengen ook risico’s met zich mee. Dat gegeven vraagt om een serieuze, gedegen aanpak. Wil je geen gedoe? Neem dan beleidsmaatregelen om een veilige integratie van alle gebruikers, toepassingen en bedrade en draadloze apparatuur soepel te migreren. Want van gedoe houdt niemand. Niet de gebruikers. En zeker niet de beheerafdeling binnen een organisatie.

Dienstverlening zonder franjes  Helder. Duidelijk. Concreet. Dat past bij ons karakter. Niet roepen hoe goed je bent, maar je werk gewoon goed doen. En de klant vervolgens laten bepalen wat hij vindt. Meer en meer grote en kleine business partners schakelen ons regelmatig in, juist vanwege onze specialistische kennis binnen ons vakgebied. En dat vertrouwen geeft ons bergen energie.

Van klik naar vertrouwen  Elke goede samenwerking begint met die allereerste klik. Met elk contact versterkt die klik wat meer. Tot er uiteindelijk vertrouwen ontstaat. En dat is wat ons betreft de basis van langdurige samenwerking die leidt tot succes. Dat is de manier waarop wij binnen Sourceware met onze klanten willen samenwerken. Open. Transparant. Zonder toeters en bellen. Doen wat je zegt. En zeggen wat je doet. Dát idee.

 

Sourceware B.V.
Meerweg 60
1412 ET Naarden

t: 030 600 11 29
e: info@sourceware.nl
KvK: 30227650

 cnwp logo